Středoevropské politické studie recenzovaný online časopis
Moderná politika strednej a východnej Európy zahrňujúca i celoeurópske či celosvetové dianie. Pôvodný politickovedný výskum týkajúci sa stredo-východoeurópskeho areálu s ambíciami reflektovať problémy, ktoré tento región presahujú.