Stanovenie všeobecnej hodnoty akcií na účely zistenia primeranej hodnoty protiplnenia podľa zákona č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o cenných papieroch) v znení neskorších predpisov. - Kurej, František, 1961-
Analytický pohľad na stanovenie všeobecnej hodnoty akcií na účely zistenia primeranej hodnoty protiplnenia podľa zákona č. 566/2011 Z. z. (ďalej len „stanovenie všeobecnej hodnoty“). Analýza formálno – procesnej stránky stanovenia hodnoty akcií a ekonomicko – metodologickej stránky stanovenia všeobecnej hodnoty, resp. výpočtu majetkovou a podnikateľskou metódou. Definovanie kvantifikácie odčerpateľných zdrojov dvomi spôsobmi, a to jednak stanovením všeobecnej hodnoty odčerpateľného zdroja pre podnik s výnimkou finančných inštitúcií, ktorý využíva alebo bude využívať len vlastný kapitál alebo vlastný kapitál aj požičaný kapitál a zároveň stanovením všeobecnej hodnoty odčerpateľného zdroja finančných inštitúcií.