Spokojnosť zákazníka ako predpoklad ekonomickej prosperity hotela - Špinderová, Lucia
Východiská skúmania spokojnosti zákazníka a ekonomickej prosperity hotela. Vplyv spokojných hostí na ekonomiku hotela. Podiel spotrebných výdavkov spokojných hostí na tržbách hotela. Úspory nákladov udržaním spokojných hostí. Vývoj podielu výdavkov spokojných hostí na tržbách hotela (2006-2011). Modelovanie prínosu mierne ziskových hostí k ekonomike hotela.