Consumer's behaviour on food markets - Šrédl, Karel
Chovanie spotrebiteľa na potravinovom trhu, činitele determinujúce jeho chovanie, predovšetkým podľa prístupu neoklasickej teórie a jej moderných modifikácií. Porovnanie s koncepciami iných teoretikov.