Vplyv behaviorálnych aspektov na manažérske rozhodovanie - Adamík, Kamil
Teória očakávaného úžitku. Postoje človeka k riziku. Neutralita voči riziku. Averzia voči riziku. Sklon k riziku. Teória vyhliadok. Aplikácia teórie vyhliadok na rozhodovací proces manažéra. Odchýlky od racionality vstupujúce do rozhodovacieho procesu.