Charakter trhu ako základný prvok pri budovaní podnikateľského modelu - Bednár, Richard, 1985-
Charakter a využitie rôznych typov trhu v budovaní podnikateľských modelov. Špecializovaný trh a charakteristika firiem pôsobiacich na tomto trhu. Masový a segmentovaný trh a firmy pôsobiace na týchto trhoch. Diverzifikovaný trh a multistranný trh. Príklady z praxe.