Spôsoby výkonu daňovej exekúcie - Dobšovič, Dušan
Daňová exekúcia - nútený výkon správcu dane, ku ktorému je nútený pristúpiť, keď daňový subjekt ani na výzvu správcu dane daň alebo rozdiel dane neuhradí. Správca dane môže vykonať daňovú exekúciu spôsobom, ktorý si sám určí, a to spomedzi zákonom stanovených možností výkonu daňovej exekúcie. Formy daňovej exekúcie.