Regulácia v sieťových odvetviach - Čintala, Peter
Tretí energetický balíček Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví (ďalej "úrad"). Predseda úradu je zároveň aj predsedom Rady pre reguláciu. Regulačná politika je strategickým dokumentom rady. Regulácia a iné konania. Dohľad a kontrola. Riešenie mimosúdnych sporov.