Transferové oceňovanie, jeho podstata, medzinárodná a národná právna úprava - Porvazníková, Barbora
Medzinárodná právna úprava transferového oceňovania. Princíp nezávislého vzťahu. Spoločné fórum Európskej únie pre transferové oceňovanie. Právna úprava v Slovenskej republike.