Strategický management mezinárodních podnikatelských aktivit - Zapletalová, Šárka
Charakter medzinárodných podnikateľských aktivít. Štyri základné štádiá procesu internacionalizácie podnikateľských aktivít. Proces manažmentu medzinárodných podnikateľských aktivít. Strategické plánovanie. Rozhodovanie o vstupe na zahraničné trhy. Výber cieľového trhu. Formy medzinárodných rastových stratégií. Model EPRG Howarda Pelmuttera.