<The> importance and the role of accounting in the sustainability development - Surový, Vladimír
Úloha účtovníctva v trvalo udržateľnom rozvoji. Účtovanie národného dôchodku. Finančné účtovníctvo. Manažérske účtovníctvo. Účtovníctvo pre životné prostredie európskych krajín. Účtovníctvo životného prostredia v Srbsku.