Compliance v podnikovém managementu - Vilamová, Šárka
Čo je to compliance. Problematika spoločenskej zodpovednosti podniku. Tri oblasti spoločenskej zodpovednosti: ekonomická oblasť, sociálna oblasť a environmentálna oblasť. Podnik a compliance. Compliance ako úloha manažmentu podniku.