Euroval - postupné schvaľovanie európskeho mechanizmu stability EMS - Straka, Marek, 1986-
Autor sumarizuje proces schvaľovania navýšenia eurovalu v jednotlivých krajinách eurozóny. V tabuľke možno sledovať akou sumou jednotlivé krajiny prispejú, garantujú navýšenie eurovalu.