Jednou je málo, a desetkrát už je moc - Světlík, Jaroslav
Opakovanie reklamy je jedným z predpokladov jej úspešnosti. Otázka, kde je minimálna hranica, keď si recipienti začínajú uvedomovať reklamu a kde je hranica, keď reklama vyhorí a jej schopnosť ovplyvniť správanie spotrebiteľa sa znižuje alebo zaniká.