Zdravotní tvrzení v reklamě - Šebelová, Marie
Schválenie nariadenia Komisie EÚ č. 432/2012, ktorým sa zriaďuje zoznam 222 schválených zdravotných tvrdení pri označovaní potravín, a ktoré sa týkajú živín či látok obsiahnutých v potravinách. Účinnosť nariadenia nadobudne platnosť od 14. decembra 2012. Dané zdravotné tvrdenia je možné používať v prípade, ak sú v súlade so zákonom o regulácii reklamy a zákonom o ochrane spotrebiteľa.