Čína - země netušených možností? - Dráb, Radek
Čína - krajina protikladov. Komunistický kapitalizmus. Ako porozumieť Číne. Pragmatizmus, gradualizmus a materializmus Číňanov. Princíp reklamy - čo nie je dovolené, je zakázané. Hierarchia na pracovisku. Tri dôležité predpoklady pre úspech v Číne.