Biometrické technologie a bankovní svět - Machala, Karel
Biometrické skenovanie a hlavné oblasti rastu týchto technológií. Autentizácia pomocou očnej dúhovky, hlasová identifikácia, odtlačky prstov a dlaní. Biometrické projekty pre finančný sektor. Vyššia úroveň zabezpečenia bankových systémov s využitím biometrických technológií.