Produkcia vybudovaného prostredia v postsocialistickej Bratislave: podmienky, dynamika a územný prejav - Šuška, Pavel
Vybudované prostredie a postsocialistické mesto. Dynamika kontextu mestských premien. Produkcia vybudovaného prostredia, bytová výstavba.