Komplexita a ekonomická geografia - Rusnák, Jaroslav
Komplexita, jej chápanie a vlastnosti komplexných systémov. Komplexita, jej interpretácia a spoločenská relevancia. Komplexita a ekonomické prostredie. Niektoré koncepty teórie komplexity v ekonomickej geografii.