Otazníky nad měnovou politikou kvantitativního uvolňování ECB - Mandel, Martin
Súčasný a historický pohľad na používanie nástrojov menovej a emisnej politiky centrálnych bánk. Menová politika ECB a ziskovosť obchodných bánk. Názory na používanie jednotlivých nástrojov.