Segmentácia domácností SR podľa vybraných výdavkových odborov - Vojtková, Mária, 1966-
Ilustrácia segmentácie domácností SR v roku 2010 na základe vybraných výdavkových odborov pomocou nástrojov SAS enterprise miner. Aplikácia uvedených nástrojov na vybraných údajoch zo Štatistiky rodinných účtov. Predmet analýzy - čisté peňažné výdavky na 1 člena domácností SR za rok 2010. Zhlukovanie a segmentácia domácností SR podľa vybraných výdavkových odborov, ktoré sa najviac podieľajú na celkovom objeme čistých peňažných výdavkov.