Bezpečný archiv, nenáročný na místo - Kaucký, Richard
Elektronická archivácia dlhodobo dôležitých dokumentov. Istota a platnosť elektronických podpisov. Konverzia dokladov a digitálna kontinuita. Európsky inštitút pre telekomunikačné štandardy (ETSI). Požiadavky na legislatívu.