Zdaňovanie dividend fyzických osôb - Válek, Juraj, 1981-
Čo je dividenda. Slovensko momentálne ako jediná krajina v Európskej únii, ktorá dividendy nezdaňuje. Plánované opatrenia na ozdravenie verejných financií SR a zavedenie 5 percentnej dane z dividend fyzických osôb. Dane z dividend v Českej republike a v Poľsku. Plánované opatrenia sa týkajú aj živnostníkov. Plánované zvýšenie odvodov.