Regional inequality in the labor market in Slovakia - Ošková, Silvia, 1979-
Trh práce na Slovensku je heterogénny a skladá sa z mnohých segmentov regionálnych trhov práce, ktoré majú svoje špecifiká. Regionálne disparity slovenského trhu práce. Existujúce nástroje trhu práce a ich meranie. Sociálno-ekonomická situácia niektorých regiónov Slovenska.