Byť efektívnou časťou európskeho vzdelávacieho priestoru - Sivák, Rudolf, 1955-
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave, Rudolfom Sivákom, o zmenách, ktoré sa uskutočnili na EU v Bratislave, ale aj o novej koncepcii vysokých škôl.