Zvýraznenie princípu "znečisťovateľ platí" poistenie zodpovednosti za environmentálnu škodu - Besterci, Lucián
Rozdiely medzi všeobecnou zodpovednosťou za škodu na životnom prostredí a zodpovednosťou za environmentálnu škodu v zmysle zákona 359/2007 Z. z. Smernica Európskeho parlamentu a Rady číslo 2004/35/ES o environmentálnej zodpovednosti pri prevencii a odstraňovaní environmentálnych škôd.