Vplyv nehmotných faktorov na konkurencieschopnosť - Gubová, Klaudia, 1986-
Nehmotným majetkom sú všetky formy znalostí, ktoré prispievajú k tvorbe produktov a služieb. Nehmotný majetok môže tvoriť významný podiel na celkovej hodnote obchodného mena a často tvorí základ podnikania a konkurenčnej výhody.