Management změny v řešení konkurenceschopnosti - Kovář, František
Príspevok sa zaoberá niektorými aplikáciami obecnej teórie systémov, termodynamiky a biológie do manažmentu. Úloha manažmentu zmien pri riešení konkurencieschopnosti.