Interaktívna pomôcka pre zistenie základného čísla účtu daňovníka sa aktualizuje - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Od 01.01.2012 má každý daňovník pridelené vlastné základné číslo účtu, na ktoré je povinný uhrádzať platby dane. Ide o jedinečné číslo účtu, ktoré sa skladá z predčíslia (označuje druh dane), zo základného čísla účtu (označuje daňový subjekt) a z kódu Štátnej pokladnice.