Škola budúcnosti - Porubský, Juraj
Rozhovor s autormi softvérového programu na robenie rozvrhov vyučovacích hodín v škole. Záujem aj v zahraničí. Úspech v Hongkongu. Čo učitelia oceňujú na programe najviac. Využívanie programu bezplatne. Nadstavba v podobe e-learningového systému. Ako by malo vyzerať využitie technológií pri výučbe. Skrátenie pobytu v škole. Reforma v škole. Aký dôležitý je pre presadenie zmien v školstve riaditeľ školy.