Riadenie výkonnosti a odmeňovanie - Burger, Ivan
Podnikové motivačné a odmeňovacie systémy. Naviazanosť odmeňovania kľúčových pracovných miest na poskytovaný úžitok, skutočne dosahovanú komplexnú výkonnosť. Podnikový model výkonnosti.