New trends in tourism demand with application to the situation in Slovakia - Plesník, Pavol, 1956-
Významná úloha cestovného ruchu (CR) v súčasnosti. Požiadavky na cestovný ruch sa dynamicky menia, diverzifikácia požiadaviek. Cestovný ruch vo svete. Cestovný ruch na Slovensku. Najnovšie trendy v požiadavkách na CR v Európe.