Income convergence prospects in Europe: assessing the role of human capital dynamics - Crespo Cuaresma, Jesús
Konvergencia príjmov v Európe, súčasná situácia. Projektový model príjmov pre Európu. Teória, odhad výsledkov a projektový model. Finančné vyhliadky konvergencie príjmov v Európe, cvičenie, výsledky.