Bude Slovensko v oblasti distribuce na finančním trhu dobrým příkladem pro Českou republiku? - Šárek, Rostislav
Súčasné regulačné nastavenia v oblasti distribúcie na finančnom trhu v Českej republike. Komparácia so slovenským finančným trhom.