Problematika africké ekonomické integrace - Řehák, Vilém, 1983-
Ekonomická integrácia v subsaharskej Afrike. Historický pohľad. Možnosti ďalšieho vývoja africkej integrácie. Súvislosti s aktuálnymi obchodnými rokovaniami medzi EÚ a africkými štátmi.