Pasce, ktoré hrozia rodinným podnikom
Riadenie a vedenie rodinných podnikov. Praktiky, pomocou ktorých sa môžu rodinné podniky vyhnúť ohrozeniu stability a profitability a neohroziť tak svoju existenciu. Technologické zmeny a nové modely podnikania.