Finančné vzdelávanie s využitím prostriedkov IKT - Pasiar, Ladislav, 1984-
Príspevok poukazuje na prepojenie informačnej a finančnej gramotnosti, hovorí o vzťahoch medzi týmito druhmi gramotností a poukazuje na vybrané formy využívania IKT v rámci finančného vzdelávania.