Internet poistných agentov nepochová. Zatiaľ - Ďurianová, Marta
Možnosti uzatvárania poistiek cez internet. Dôležitosť spätnej väzby klientov poisťovne. Elektronické poisťovníctvo a hľadanie cesty ku klientovi. Druhy poistenia, ktoré je možné uzatvoriť on-line v poisťovni Allianz - Slovenská poisťovňa. Poistenie podnikateľov. Využívanie call centra. Niektoré druhy poistenia, ktoré pre svoju komplikovanosť zatiaľ nie je možné uzatvoriť cez internet.