Vybrané otázky pracovnoprávnych vzťahov hlavného kontrolóra obce - Briestenský, Ladislav
Úprava pracovnoprávnych vzťahov hlavného kontrolóra obce, ktoré vyplývajú z porovnávania pracovnoprávneho postavenia hlavného kontrolóra s inými zamestnancami obce. Otázky, ktoré prinášajú v aplikačnej praxi opakované nedorozumenia.