Results and possibilities of development in selected Slovak co-operatives - Šúbertová, Elena
Úloha družstiev na Slovensku v súčasnosti. Pôvod a strategická úloha spotrebných družstiev. Strategické ciele a trendy družstiev. Významné organizačné zmeny v slovenských spotrebných družstvách.