Účtová skupina 35 – Zúčtovanie medzi subjektami verejnej správy - Urbanová, Terézia
Zúčtovanie odvodov príjmov rozpočtových organizácií do rozpočtu zriaďovateľa sa účtuje v účtovnej jednotke, ktorá je rozpočtovou organizáciou. Vznik záväzku z titulu odvodu predpísaných príjmov do rozpočtu príslušného zriaďovateľa.