Zlepšovanie procesov vo vybranom podniku - Andrejkovič, Marek
Riešenie problému zlepšovania procesov v podnikovej praxi. Na príklade podniku služieb, ktorý sa zaoberá opravou strojov, je zobrazená možnosť použitia základných nástrojov zlepšovania kvality k optimalizácii procesu opravy strojov a tým k dosiahnutiu zlepšenia v poskytovaní tejto služby. Cieľom takéhoto zlepšenia je zvýšenie spokojnosti zákazníkov, čo však nie je možné dosiahnuť bez zabezpečenia spokojných zamestnancov. Návrhy na zlepšenie.