Novela Obchodného zákonníka účinná od 1. októbra 2012 - Mičudová, Tatiana
Dňa 26. júla 2012 Národná rada Slovenskej republiky schválila návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. V rámci tejto novely bol novelizovaný aj zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník. Informácia o zmenách v novele Obchodného zákonníka.