Quantitative analysis of claims - Hajduová, Zuzana, 1974-
Aplikácia zhlukovej analýzy pri reklamácii výrobkov v jednej strojárskej firme. Využitie tejto metódy by malo prispieť k lepšiemu prehľadu reklamácií od jednotlivých externých dodávateľov.