Vybrané výsledky z Európskeho zisťovania o zdraví v Slovenskej republike - EHIS 2009 - Gerhardtová, Alena
Prvé výberové zisťovanie o zdraví obyvateľstva na Slovensku. EHIS 2009 - European Health Interview Survey. Základná charakteristika zisťovania. Analýza vybraných údajov. Užívanie liekov. Fyzická bolesť. Konzumácia ovocia a zeleniny. Ukazovatele z EHIS.