Recenzia publikácie Pacáková Viera a kolektív (2012): Štatistická indukcia pre ekonómov - Sivašová, Daniela, 1955-
Recenzia na publikáciu Pacáková Viera a kol.: Štatistická indukcia pre ekonómov. Charakteristika učebnice. Rozdelenie učebnice do šiestich kapitol. Stručná charakteristika kapitol. Komu je učebnica určená.