Smlouva zasílatelská - Marek, Karel
Úprava zasielateľskej zmluvy v zákonníku medzinárodného obchodu, hospodárskom zákonníku, obchodnom zákonníku a v novom občianskom zákonníku Českej republiky. Nesúlad so živnostenským zákonom. Zodpovednosť za škody.