Evolutionary approach as an alternative method for solving the vehicle routing problem - Brezina, Ivan, 1963-
Riešenie distribučných problémov cestnej prepravy pomocou algoritmov s využitím evolučného prístupu. Popis riešenia problému pomocou modelu samo-organizačného migračného algoritmu (SOMA).