Budúcnosť televízie, a jej možnosti, ako prostriedku zábavy, poznávania a vzdelávania detí a mládeže - Töröková, Zuzana
Televízia, jej možnosti v súčasnosti a najmä budúcnosť tvorby programov dnes, v neobmedzenej ponuke médií. Verejnoprávna televízia ako prostriedok zábavy, poznávania a vzdelávania detí a mládeže. Predchádzajúce obdobia a vytvorenie perspektívy ďalšieho rozvoja tohto významného média.