Aktuálny stav social media - Pinterest - Fedorko, Richard
Problematika sociálnych sietí ako marketingového komunikačného nástroja, a to konkrétne na sociálnu sieť Pinterest. Aktuálny stav problematiky sledovanej sociálnej siete a jej budúci vývoj.